середа, 22 березня 2017 р.

Майстер-клас від Олександра Авраменка

    22 березня в НВК «Знам`янська ЗШ І-ІІІ ст. №3-гімназія»  відбулася знакова подія: педагоги та учні навчальних закладів міста мали змогу зустрітися з доцентом Київського університету імені Бориса Грінченка, завідувачем кафедри гуманітарних дисциплін Технічного ліцею НТР «КПІ», автором багатьох підручників з української мови та літератури, більш відомим широкому загалу як телеведучий каналу «1+1»  О. М. Авраменком.
       Провівши два майстер-класи (для педагогічних працівників з теми: «Висока культура мовлення педагога як запорука успіху в навчально-виховному процесі», та для учнів з теми: «Грамотне мовлення – ознака культурної й успішної особистості»), Олександр Миколайович зазначив, що його приємно вразили і тепла зустріч, організована вчителями та учнями гімназійних 5-А й 10-А класів, і аудиторія, і сама атмосфера заходу.
    Слід сказати, що ця подія отримала схвальні відгуки від усіх присутніх: перший заступник міського голови В.Г. Загородня, начальник відділу освіти Л.А. Грекова відмітили високий рівень організації зустрічі, а вчителі та діти залишилися надзвичайно задоволені невимушеним спілкуванням зі знаним філологом сучасності.
   На згадку про наш навчальний заклад  директор НВК О.І. Подвиженко презентувала Олександру Миколайовичу ляльку-мотанку як символ добробуту, а також вручила іменну подяку за плідну співпрацю зі словами: «Сподіваємося, що це не єдина зустріч у стінах нашої школи-гімназії!»
  Адміністація та педагогічний колектив НВК  висловлюють щиру вдячність батькам за розуміння важливості подібних заходів для інтелектуального та емоційного розвитку дітей, а також  за надану допомогу. 










Немає коментарів:

Дописати коментар